Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

20 років з дня утворення Жмеринського міськрайонного суду Вінницької області

15 березня 2024, 13:45

15 березня 2004 року Указом Президента України від № 328/2004 «Про внесення змін до Мережі та кількісного складу суддів місцевих судів» ліквідовано Жмеринський міський суд та Жмеринський районний суд і утворено Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області.

Новоутворений суд деякий час розміщувався у двох різних приміщеннях. І лише в 2007 році суд переїхав в нову будівлю, де до цього часу продовжує здійснювати правосуддя на засадах верховенства права, забезпечує кожному право на справедливий суд та повагу до інших прав і свобод, гарантованих Конституцією і законами України, а також міжнародними договорами, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України.

З нагоди 20 річниці з дня утворення Жмеринського міськрайонного суду Вінницької області в суді відбулася нарада, в якій взяли участь судді у відставці: Ковальський В.І., Шахінський П.І. та Камінський В.П.

 

Під час наради працівників апарату суду, які працюють у суді з дня його утворення, за багаторічну сумлінну і плідну працю та високий професіоналізм відзначено подякою голови суду.