Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Житомирський окружний адміністративний суд працюватиме в новій будівлі

13 березня 2024, 16:15

З метою покращення умов для здійснення правосуддя Житомирським окружним адміністративним судом та створення належних умов для суддів, працівників суду та відвідувачів, актом приймання-передачі, затвердженим 7 березня 2024 р., передано державне нерухоме майно, яке перебуває у сфері управління ДСА України, від Територіального управління Державної судової адміністрації України в Житомирській області до Житомирського окружного адміністративного суду.

Житомирський окружний адміністративний суд розміщувався у двох приміщеннях загальною площею 2180,7 кв. м, що майже у двічі менше від потреби визначеної Державними будівельними нормами України В.2.2-26:2010 "Будинки і споруди. Суди" (далі – ДБН), а саме: у приміщенні державної форми власності, яке перебуває в сфері управління ДСА України, загальною площею 683,3 кв. м; частині приміщення комунальної форми власності загальною площею 1497,4 кв. м відповідно до договору оренди. Відповідно до ДБН, для розміщення зазначеного суду необхідне приміщення загальною площею не менш як 4500 кв. м.

З метою покращення умов для здійснення правосуддя Житомирським окружним адміністративним судом та створення належних умов для суддів, працівників суду та відвідувачів, актом приймання-передачі, затвердженим 7 березня 2024 р., передано державне нерухоме майно, яке перебуває у сфері управління ДСА України, загальною площею  4708,7 кв. м від Територіального управління Державної судової адміністрації України в Житомирській області до Житомирського окружного адміністративного суду.

Державна судова адміністрація України