Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Державної судової адміністрації України обговорив з канадською делегацією новий проект

18 травня 2012, 11:53

16 травня 2012 року Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк провів робочу зустріч з представниками канадської делегації, які перебуватимуть в Україні з 2 по 26 травня в рамках початкової місії Проекту «Суддівська освіта – для економічного зростання», що фінансується Канадською агенцією з міжнародного розвитку (CIDA).

Серед канадських гостей були судді Судів Королівської лави провінції Манітоба, Саскачеван та Онтаріо, а також представники Канадського національного інституту суддів, Офісу Уповноваженого з федеральних судових справ Канади та Посольства Канади в Україні.

Під час зустрічі обговорено подальшу співпрацю Проекту «Суддівська освіта – для економічного зростання» з Державною судовою адміністрацією України, адже головним завданням Проекту є надання підтримки та методичної допомоги Україні у сфері покращення ділового середовища за рахунок підвищення ефективності роботи судів, розробки навчальних програм для суддів та впровадження судової медіації.

Директор міжнародних програм Офісу Уповноваженого з федеральних судових справ Канади Олег Шаков подякував Голові ДСА України Руслану Кирилюку за надану детальну інформацію про основні напрямки роботи Держаної судової адміністрації України та напрацювання в сферах, якими зацікавлений Проект.

Голова ДСА України Руслан Кирилюк подякував членам Канадської делегації за приділення значної уваги проблемам України та висловив переконання, що обговорюваний Проект та співпраця будуть плідними та  успішними.

 

Довідково:
П’ятирічний Проект «Освіта суддів заради економічного зростання» фінансується Канадським Агентством міжнародного розвитку та впроваджується Канадським національним інститутом суддівської освіти. Проект розроблений з метою сприяння створенню в Україні системи  ефективного  навчання суддів та кандидатів на посаду судді Національною школою суддів  під керівництвом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (ВККСУ). Основні партнери проекту – ВККСУ, Національна школа суддів України, пілотні суди в Одесі та Івано-Франківську, а також Офіс Уповноваженого з федеральних судових справ Канади.