Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закарпатський апеляційний суд оголосив повний текст рішення по справі стосовно вчинення сексуального насильства щодо неповнолітньої потерпілої

17 серпня 2023, 10:02

16 серпня 2023 року, о 15:30, колегія суддів Закарпатського апеляційного суду оголосила повний текст рішення по справі №936/285/22 стосовно вчинення сексуального насильства щодо неповнолітньої потерпілої.

Керуючись ст. 2, 3 Закону України «Про доступ до судових рішень», рішення суду проголошується прилюдно, крім випадків, коли розгляд  справи проводився у закритому судовому засіданні. Якщо судовий   розгляд відбувався у закритому судовому засіданні, судове рішення оприлюднюється з виключенням інформації, яка за рішенням суду щодо розгляду справи у закритому судовому засіданні підлягає захисту від розголошення.

Вказане рішення внесене до Єдиного державного реєстру судових рішень. Бажаючі мають можливість ознайомитися з повним текстом рішення на сайті ЄДРСР (https://reyestr.court.gov.ua/).

 

Зазначимо, що 11 серпня 2023 року Закарпатський апеляційний суд ухвалив рішення про скасування вироку Воловецького районного суду від 16 березня 2023 року  та призначення нового розгляду кримінального провадження в суді першої інстанції в іншому складі, у зв’язку з істотними порушеннями прав як неповнолітньої потерпілої, так і неповнолітніх обвинувачених, які, відповідно до норм КПК України, не можуть бути усунуті апеляційним судом.