Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ще дві судові установи у Миколаївській області перейшли під захист Служби судової охорони

28 липня 2023, 10:25

27 липня 2023 року Снігурівський та Березнегуватський районні суди Миколаївської області перейшли під захист Служби судової охорони.

Варто вказати, що тривалий час Снігурівщина перебувала на території, тимчасово окупованій ворогом, будівлі Снігурівського та Березнегуватського судів зазнали суттєвих пошкоджень і руйнувань внаслідок ракетних ударів російського агресора.

Однак, за сприяння голови Миколаївського апеляційного суду Ігоря Лівінського, т.в.о. начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Миколаївській області Олександра Стасюка і завдяки кропіткій роботі у тісній взаємодії з керівництвом Служби судової охорони Миколаївщини, вдалося відновити правосуддя на території цих громад та взяти приміщення зазначених судів під захист працівників Служби судової охорони.

Відтепер під охороною співробітників Служби судової охорони перебуває 20 органів та установ системи правосуддя у Миколаївській області і робота у напрямку забезпечення охорони всіх приміщень судової гілки влади Миколаївщини не припиняється.