Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Української Державності!

28 липня 2023, 09:12

Привітання Вищої ради правосуддя з Днем Української Державності

Ми пишаємося нашою державою, її багатовіковою славною історією, незламним талановитим народом. Ми шануємо всіх, завдяки кому живемо у власній державі.

Продовжуємо боротьбу за вільну соборну Україну. Віримо у нашу перемогу.

Зі святом. Слава Україні!

 

Привітання Верховного Суду з Днем Української Державності

Сьогодні відзначаємо День Української Державності.

Цього дня вшановуємо спадкоємність більш як тисячолітньої історії українського державотворення – від заснування міста Києва та розквіту держави за часів князя Київського Володимира Великого й дотепер. Історія української державності, яку ми творимо сьогодні, буде безцінним надбанням для майбутніх поколінь борців за державність і незалежність України. Щира шана і вдячність нашим Героям за їх внесок в утвердження історичної справедливості та захист суверенітету нашої держави.

Слава Україні!

 

Привітання Голови Вищої кваліфікаційної комісії суддів України з Днем Української Державності

Шановні колеги!

Від імені Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та від себе особисто щиро вітаю вас із Днем Української Державності!

Україна завжди була і є територією гідності та свободи, а українське державотворення має тисячолітню історію й сягає в глибину віків. Враховуючи уроки історії, переосмислюючи минулі події, українці сьогодні виборюють свою державність і європейську перспективу для прийдешніх поколінь.

Цінуймо надбання наших предків та не забуваймо тих, хто поліг у битвах за здобуття державної незалежності України. Кожен на своєму місці повинен робити внесок у Перемогу, щоби Збройні Сили України відчували нашу підтримку. Українська нація – нескорена і вільна!

Сердечно зичу міцного здоров’я, благополуччя та непохитної віри в успішне майбуття нашої країни!

Слава Україні!

Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Роман Ігнатов

 

Привітання Голови Ради суддів України з Днем Української Державності

Шановні судді, працівники апарату судів, колеги!

Від імені Ради суддів України та від себе особисто щиро вітаю вас з Днем Української Державності!

Це свято офіційно в Україні відзначається тільки вдруге, але тісно пов'язане з днем хрещення Київської Русі, з утвердженням понад тисячолітніх традицій українського державотворення ще з часів заснування Києва, становлення козацтва та Запорізької Січі, Конституції Пилипа Орлика та визвольних змагань воїнів Української Повстанської Армії, а тепер воно скріплене ще й героїчною звитягою воїнів Збройних Сил України, які, не жаліючи життя свого, вибивають російського агресора з української землі.

Саме завдяки їхній героїчній боротьбі та загальнонаціональному спротиву українського народу ми усвідомили наскільки важливо для кожного з нас бути причетними до захисту своєї держави, до збереження тих прав і свобод, які нею гарантуються. Ми переконані, що наша віра, правда, військо стануть тією силою, яка збереже не тільки Україну, а й ті держави, що стоять за нашими спинами, бо не для того зродились ми великої години, щоб жити в путах, мов німі раби.

Тож будьмо сильні, маймо віру, живімо майбутнім, бережімо дітей і рідних, шануймо традиції, нашу історичну та культурну спадщину, допомагаймо ближнім й нашим героїчним воїнам і все буде Україна!

З повагою

Голова Ради суддів України Богдан Моніч

 

Привітання в. о. Голови ДСА України з Днем Української Державності

Шановні колеги, працівники апарату судів, органів та установ системи правосуддя!

Від імені колективу Державної судової адміністрації України та від мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Дня Української Державності!

Ворог докладав максимум зусиль, щоб нас знищити й залякати, позбавити нас державності та Держави, але йому це не вдалося і не вдасться.

Бо ми сильні у своїй єдності, у своєму прагненні жити в незалежній і демократичній державі.

Зі святом вас! Слава Україні!

З повагою
В. о. Голови ДСА України Максим Пампура