Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ДСА України відбулись урочистості з нагоди Дня державної служби

23 червня 2023, 13:17

23 червня 2023 року у Державній судовій адміністрації України відбулася урочиста нарада з нагоди Дня державної служби. До присутніх звернувся Голова Державної судової адміністрації України, який привітав усіх державних службовців судової гілки влади– працівників судової адміністрації, судів, інших органів системи правосуддя з професійним святом.

Олексій Сальніков наголосив, що бути державним службовцем – це вибір шляху справедливості, відданості та цілеспрямованості.

Очільник Державної судової адміністрації побажав плідної роботи та нових успіхів у зміцненні верховенства права, утвердженні прав і свобод людини, а також міцного здоров’я, особистого щастя, родинного добробуту на довгі роки!

На закінчення святкової наради за сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня державної служби працівників ДСА України було нагороджено Почесними грамотами й Подяками Державної судової адміністрації України та Ради суддів України.

Державна судова адміністрація України