Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем державної служби!

23 червня 2023, 09:10
 
Вища рада правосуддя щиро бажає успіхів кожному, хто присвятив себе відповідальній та важливій справі - виконанню завдань та функцій держави!
 
Якнайшвидшого переможного миру усім нам.
 
 
Привітання Верховного Суду з Днем державної служби
 
Законність, патріотизм, доброчесність, ефективність, прозорість. Дотримання державними службовцями цих принципів – основа формування довіри громадян до держави.

Тож дякуємо всім колегам, які попри виклики воєнного часу продовжують вірно служити Українському народові й охороняти права та свободи людини і громадянина!

 

Привітання Голови Ради суддів України з Днем державної служби

Шановні державні службовці!
 
Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем державної служби!

Завдання державних службовців, які працюють в апаратах судів та в органах правосуддя, не лише підвищувати рівень суспільної довіри та авторитету судової гілки влади, а й забезпечити її ефективне та прозоре функціонування в інтересах захисту прав громадян України. 

Саме ви належите до тих, хто усвідомлює свою відповідальність перед людьми, бо від вашого професіоналізму та чесності й сумлінності у роботі, залежить авторитет не тільки судової влади, а й сталий розвиток країни та її сприйняття на міжнародній арені. І це не просто слова у святковий день – це визнання вашого фаху і внеску в розбудову України. 
В час найбільших випробувань, ви не зрадили своїм переконанням і забезпечили діяльність усіх державних структур й судових установ, щоб люди не відчували себе покинутими, бо саме з вашої щоденної роботи розпочинається велика довіра до державної влади.

Бажаю всім державним службовцям професійного зростання, добробуту, міцного здоров’я, а всім нам Перемоги!

З повагою
Голова Ради суддів України Богдан Моніч