Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась підсумкова нарада з керівниками апаратів місцевих загальних судів Тернопільської області за результатами роботи в 2022 році та завданнями на 2023 рік

17 лютого 2023, 09:39

16 лютого 2023 року в Територіальному управлінні ДСА України у Тернопільській області відбулась підсумкова робоча нарада за участю керівників апаратів місцевих загальних судів області щодо результатів роботи в 2022 році та завданнями на 2023 рік, в умовах воєнного стану.

У нараді взяли участь: Федір Шевчук – начальник ТУ ДСА України у Тернопільській області, Оксана Вільчинська – заступник начальника управління, керівники підрозділів, головні спеціалісти Територіального управління та представники РСП в Тернопільській області ДП “ІСС”.

У ході роботи було окреслено цьогорічні ключові завдання та цілі ТУ ДСА України в Тернопільської області і місцевих загальних судів області. Зокрема, розглянуто питання щодо:

  • виконання доручень керівництва Державної судової адміністрації України у 2023 році;
  • фінансового та матеріально-технічного забезпечення судових установ області в 2023 році;
  • організації діловодства, планування роботи суду та виконання запланованих заходів;
  • проведеної архівної роботи місцевими судами у 2022 році та пріоритетні завдання на 2023 рік;
  • взаємодії Територіального управління з апаратами місцевих загальних судів та органами прокуратури в умовах воєнного стану;
  • організації кадрової роботи та проведення щорічної оцінки виконання керівниками апаратів та їх заступниками покладених на них обов’язків і завдань;
  • доступу до мережі Інтернет у 2023 році. Надсилання електронних повісток, повідомлень і викликів учасникам судового процесу в електронній формі за допомогою месенджеру Viber.

Відбувся конструктивний діалог, напрацьовано ряд пропозицій і конкретних доручень щодо забезпечення стабільної роботи судів області в 2023 році.

Робочу нараду Федір Шевчук завершив словами подяки керівникам апаратів місцевих загальних судів та колективам судів за сумлінну працю у забезпеченні належної роботи. Побажав учасникам наради твердої віри в нашу Перемогу, системної роботи, витримки та професійних підходів при виконанні усіх поставлених завдань.

Територіальне управління Державної судової адміністрації України у Тернопільській області