Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Народний депутат Сергій Демченко відвідав Територіальне управління ДСА України в Київській області

08 лютого 2023, 17:25

Сьогодні, 8 лютого 2023 року, з робочим візитом до територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській областi завітав народний депутат України Сергій Демченко.

Під час зустрічі начальник управління Світлана Шевченко, заступник начальника управління Володимир Масовець обговорили з Сергієм Демченко низку важливих питань, зокрема критичний стан фінансування органів системи правосуддя, збільшення штатної чисельності суддів та працівників апаратів судів, а також облаштування приміщень судів належними умовами для здійснення судочинства.

В ході візиту Сергій Демченко відвідав приміщення Києво-Святошинського районного суду Київської області.

Головою суду Тетяною Дубас зазначено, що Києво-Святошинський має найбільше навантаження на одного суддю в Київській області та з початком повномасштабного вторгнення росії жодного дня не припиняв роботу. Навіть в умовах війни, нестачі кадрів та вкрай низького рівня заробітної плати працівників, суд працює та здійснює правосуддя.

Сергій Демченко поспілкувався з працівниками апарату та почув про нагальні потреби в їх належному фінансовому забезпеченні.

Також народний депутат України оглянув зали судових засідань, кабінети суддів, помічників та секретарів, працівників апарату, архівні кімнати та облаштовані місця очікування засідання.

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Київській областi