Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

МВФ продовжує співпрацю з судовою владою

17 листопада 2014, 10:22

 14 листопада 2014 року в приміщенні Державної судової адміністрації України відбулася робоча зустріч Голови Державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка із Старшим експертом з юридичних питань Місії Міжнародного Валютного Фонду Себастіаном Помпе (Sebastiaan Pompe). Також у зустрічі взяли участь начальник управління планово-фінансової діяльності ДСА України Ярослав Покотило, працівники сектору міжнародного співробітництва та взаємодії з засобами масової інформації ДСА України.

Голова ДСА України проінформував експерта Місії щодо актуальних проблем судового адміністрування та цілей, які поставила Державна судова адміністрація України для їх ефективного вирішення. Себастіан Помпе поділився європейським досвідом вирішення проблеми недофінансування судової влади. Більше того, зауважив, що характерні для України проблеми існували в низці європейських держав, зокрема Греції та Португалії, однак, усі вони знайшли своє вирішення.

На завершення зустрічі, Старший експерт з юридичних питань Місії Міжнародного Валютного Фонду відзначив продуктивність робочих зустрічей в ДСА України та наголосив на важливості її діяльності в процесах поліпшення фінансового забезпечення судової влади.