Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Для визначення середнього та критичного медико-соціального показника навантаження на одного суддю потрібно 180 тис. грн, - Рада суддів України

20 лютого 2012, 17:12

17 лютого 2012 року відбулося чергове засідання Ради суддів України.

 

Під час засідання обговорено виконання плану роботи Ради суддів України за 2011 рік, розглянуто висновки та пропозиції Рахункової палати України щодо існуючих недоліків та проблем в оплаті праці суддів судів загальної юрисдикції, результати звернення громадян до РСУ у 2011 році, а також визначено експертну установу для вивчення середнього та критичного медично-соціального показника навантаження на одного суддю, затверджено Перелік рішень судів загальної юрисдикції для розміщення в Єдиному державному реєстрі судових рішень, інше.

 

Під час засідання визначено, що експертною установою, котра має визначити середній та критичний медико-соціальний показник навантаження на одного суддю буде Центр продуктивності Міністерства соціальної політики України. За попередніми даними, на це дослідження буде потрібно близько 180 000 гривень.

 

Також члени Ради суддів України обговорили питання звернення громадян до РСУ у 2011 році та вирішили допрацювати проект Положення про порядок розгляду звернень громадян і юридичних осіб Радою суддів України та внести у разі потреби правки до нього з метою остаточного погодження та затвердження Положення на наступному засіданні Ради суддів України.

 

Наступне засідання Ради суддів України заплановано на 23 березня 2012 року.