Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакансії у судах

22 листопада 2022, 15:25

З кожним днем кадровий дефіцит в судах зростає, і з кожним днем навантаження на працюючих фахівців в апаратах судів збільшується, як, втім, збільшується і навантаження на діючих суддів. Війна змусила частину судів евакуюватись та відновлювати свою роботу після звільнення територій. 

Державна судова адміністрація України узагальнила інформацію щодо вакантних посад в апеляційних та місцевих судах України станом на 21 листопада 2022 року.

Дані для узагальнення отримані з інформаційно-аналітичної системи “Кадри WEB” та можуть бути використані з метою можливого працевлаштування працівниками апаратів судів, територіальна підсудність судових справ яких змінена у встановленому законом порядку, чи які припинили свою роботу у зв’язку з бойовими діями чи з введенням воєнного стану.

Для вирішення питання працевлаштування працівники мають звернутись до керівника державної служби – керівника апарату відповідного суду з заявою.  

Нагадаємо, про досвід роботи українських судів в умовах повномасштабної війни рф проти України можна дізнатись за посиланням: https://dsa.court.gov.ua/dsa/inshe/courts_work_war/

Державна судова адміністрація України