Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем юриста!

08 жовтня 2022, 09:15

Привітання Вищої ради правосуддя з Днем юриста

Шановні колеги, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята.

Без юристів неможливо побудувати правову державу – визначити засадничі закони, утвердити цивілізовані правовідносини в суспільстві, поновити справедливість та захистити права і свободи громадян.

Кожен, хто обрав служіння закону не лише як фах, а й власну життєву позицію, завжди матиме повагу людей і визнання держави.

Зичимо українським юристам перемог на всіх фронтах – і тим, хто зі зброєю в руках нині боронить нашу рідну землю, і тим, хто зі стосами документів доводить силу права. Наснаги усім нам, мудрості та мужності.

Зі святом!

Слава Україні!

 

Привітання Верховного Суду з Днем юриста

Колеги-юристи,

професійний вибір, зроблений у різний час і за різних обставин, об’єднав нас у спільноту, фундаментом якої є верховенство права.

Тож будьмо єдині, сильні й незламні, як і весь український народ, у нашій боротьбі за справедливість!

З Днем юриста!

 

 

Привітання Голови Ради суддів України з Днем юриста

Шановні колеги-судді, фахівці у галузі права!

Від Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання із професійним святом — Днем юриста! 

Сьогодні ми, кожен на своєму місці, маємо докладати якнайбільше зусиль, знань, досвіду для того, щоб захистити території нашої держави, а що найголовніше - права її громадян, які творять та відстоюють Україну!

Не зраджуйте своїм переконанням! Дбайте про тих, хто потребує вашої підтримки, поради та судового захисту. Нехай вся ваша діяльність буде справедливо-законною для людей і для держави.

Я вдячний всім представникам судової влади – від судового розпорядника до голови суду за те, що в найтрагічніший момент нашої історії ви забезпечили діяльність судів і доступ громадян до правосуддя.

З нагоди свята, я бажаю вам міцного здоров’я, незламної віри та найскорішої Перемоги! 

Слава Україні! Слава Героям! 

З повагою

Голова Ради суддів України Богдан Моніч

 

Привітання Голови Державної судової адміністрації України з Днем юриста

Шановні колеги-юристи!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом - Днем юриста!

Я щиро вірю, що  кожний з представників цієї професії є й залишатиметься взірцем сумлінного служіння народу України, здійснення надійного правозахисту її громадян, сприяння підвищенню їх правосвідомості, згідно з Конституцією та Законами України.

Бути юристом – суддею, працівником апарату суду, адвокатом, прокурором, правозахисником, юридичним консультантом – це велика честь.

Ви маєте високу відповідальність і здатність пропускати крізь себе людські проблеми, їхній біль, зберігаючи холодний розум, застосовуючи ґрунтовні знання законодавства і зберігаючи глибоку повагу до колег, які задіяні з Вами в судовому процесі.

Ви не залишили свої робочі місця, ви працювали 24/7, рятуючи українців в окупації, організовували гуманітарні вантажі і забезпечували діяльність органів влади, що собливо важливо у воєнний час.

Щиро бажаю Вам професійних успіхів, міцного здоров’я, натхнення та твердої віри в нашу Перемогу!

З повагою

Голова ДСА України Олексій Сальніков

 

Привітання ректора Національної школи суддів України з Днем юриста

Шановні колеги, друзі!

Від імені колективу Національної школи суддів України та від себе особисто щиро вітаю українських правників із професійним святом – Днем юриста!

Юрист – не лише професія, а й покликання, це велика честь і ще більша відповідальність. Адже саме від нас залежить забезпечення прав та свобод кожної людини, формування суспільства, у якому панує демократія і верховенство права.

Сьогодні багато юристів працюють на користь нашої держави не лише на професійному поприщі, але й боронять свою Батьківщину зі зброєю в руках, займаються волонтерською діяльністю та матеріально підтримують наших воїнів.

Упевнений, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть Вам завжди бути на висоті вимог і викликів нашої доби.

Бажаю колегам-юристам нових здобутків у професійній діяльності, мирного неба, міцного здоров’я і скорішої перемоги над ворогом!

Слава Україні! 

З повагою 

Ректор Микола Оніщук