Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сьогодні відбудеться засідання Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів ВККСУ

06 жовтня 2022, 13:05

Сьогодні, 6 жовтня 2022 року, о 16:00 за київським часом розпочнеться офіційне засідання Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів ВККСУ.

Трансляція відбуватиметься на офіційному YouTube каналі Вищої ради правосуддя за посиланням: https://youtu.be/oxpehK9CIjc та офіційних каналах Конкурсної комісії – Facebook і YouTube за посиланнями: https://bit.ly/3fN6tid - українською мовою; https://bit.ly/3SXGmUe  - англійською мовою.  

Під час засідання буде затверджений перелік кандидатів, які за результатами перевірки документів на відповідність вимогам Закону України «Про судоустрій та статус суддів» допущені до участі у конкурсі.

Членами Конкурсної комісії є Сергій Верланов – суддя Київського апеляційного суду, Євген Мєзєнцев – суддя Шостого апеляційного адміністративного суду, Іван Міщенко – суддя Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду, пан Роберт Брукхейсен – колишній спеціальний прокурор відділу боротьби з шахрайством в особливо великих розмірах Прокуратури (Нідерланди), пан Тед Зажечни – суддя у відставці федерального суду Королівської лави провінції Саскачеван (Канада) та пан Стівен Маркмен – голова Верховного Суду штату Мічиган (США) у відставці.

Голова комісії – Тед Зажечни, заступник Голови – Іван Міщенко.

Вища рада правосуддя