Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДСА України запрошує громадськість долучитись до оцінювання корупційних ризиків у її діяльності

29 вересня 2022, 16:01

Державна судова адміністрація України на виконання вимог Методології управління корупційними ризиками, затвердженої наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 28.12.2021 № 830/21, запрошує долучитись до складу робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у діяльності ДСА України, що стане початком для підготовки антикорупційної програми ДСА України на наступні декілька років. 

Хто може потрапити до робочої групи?

  • представники громадянського суспільства, що здійснюють громадський контроль за діяльністю ДСА України;
  • експерти у сфері запобігання і протидії корупції;
  • представники юридичної особи, яка взаємодіє з ДСА України, у разі, якщо про вас відсутні відомості у Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.

Критерії відбору

Щоб потрапити до робочої групи, вам потрібно направити мотиваційний лист, де повинно бути:

  • підтвердження стажу вашої антикорупційної роботи;
  • за наявністю можете додати посилання на результати вашої роботи. Це можуть бути дослідження на антикорупційну тематику, проведені за вашої участі, або на інші здобутки у сфері запобігання і протидії корупції.

Кінцева дата подання мотиваційного листа — 10 жовтня 2022 року на адресу електронної пошти — petrushko@court.gov.ua

Персональний склад робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у діяльності ДСА України буде оприлюднено на вебсайті після його затвердження у встановленому порядку.

Додаткові документи:

Методологія управління корупційними ризиками, затверджена наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 28.12.2021 №  830/21

Наказ Державної судової адміністрації України від 28 вересня 2022 року №346 Про проведення оцінювання корупційних ризиків

Державна судова адміністрація України