Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Актуальні вакансії в судах

21 вересня 2022, 18:35

Волинський апеляційний суд запрошує зайняти посаду зайняти посади державної служби категорії «В» - старшого судового розпорядника сектору служби судових розпорядників, тимчасово, на період дії воєнного стану до призначення на цю посаду переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку припинення чи скасування воєнного стану.

Кандидати можуть до 5 жовтня 2022 року надіслати на електронну адресу: kadry@vla.court.gov.ua заяву, резюме, копію диплому про освіту. За бажанням можна подати додаткову інформацію, зокрема стосовно досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, тощо). Про дату та час проведення співбесіди кандидату буде повідомлено на електронну адресу.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі управління персоналом за номером телефону: (0332) 777 016.

Детальніше тут.

 

Рівненський окружний адміністративний суд повідомляє про наявність вакантної посади державної служби категорії "В" - секретар судового засідання (тимчасово на період воєнного стану та відсутності основного працівника).

Додаткова інформація за номером телефону: 096 707 66 02. Електронна адреса: kadry@adm.rv.court.gov.ua/.

Детальніше тут.

 

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Рівненській області відповідно до наказу територіального управління «Про зайняття посади державної служби категорії «Б» на період дії воєнного стану» від 20 вересня 2022 року № 42 оголошує добір на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б»: заступника керівника апарату Рівненського міського суду Рівненської області.

Строк подання інформації для участі в доборі до 17.00 год. 27 вересня 2022 року.

За додатковою інформацією звертатись за номером телефону: (0362) 67 13 00.

Опис вакансії державної служби категорії «Б» заступника керівника апарату Рівненського міського суду Рівненської області

Детальніше тут.

 

Миколаївський апеляційний суд запрошує для працевлаштування громадян України за спрощеною процедурою вступу на посади державної служби у період дії воєнного стану:
головного спеціаліста відділу забезпечення автоматизованого розподілу судових справ та діловодства (канцелярія) (категорія «В») - 1 посада;

  • секретаря судового засідання відділу забезпечення діяльності судової палати у цивільних справах (категорія «В») - 1 посада;
  • головного спеціаліста відділу забезпечення діяльності судової палати у кримінальних справах (категорія «В») - 1 посада;
  • провідного спеціаліста відділу забезпечення діяльності судової палати у кримінальних справах (категорія «В») - 1 посада;
  • головного спеціаліста відділу з режимно-секретної роботи (категорія «В») - 2 посади;
  • судового розпорядника відділу служби судових розпорядників (категорія «В») – 1 посада.

Також суд запрошує на посаду помічника судді (судова палати у цивільних справах).
Резюме можна надсилати на електронну пошту суду: inbox@mka.court.gov.ua
Додаткова інформація з 9:00 до 17:00 за номером телефону: (099) 066 27 63.

Детальніше тут.

  

В Донецькому окружному  адміністративному суді оголошено добір на вакантні посади державної служби за спрощеною процедурою вступу на період дії воєнного стану :

  • секретар судового засідання – 4 вакансії (тимчасово, до призначення на цю посаду переможця конкурсу або до спливу 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану) 

Умови добору на зайняття вакантної посади секретаря судового засідання - Умови 

Резюме за встановленою формою, надсилати до 27 вересня 2022 року включно до 17.00 на електронну поштову адресу суду: inbox@adm.dn.court.gov.ua 

Призначення на посаду відбувається за результатами співбесіди претендента з керівником державної служби у державному органі, яка відбудеться 29 вересня 2022 року.
Додаткова інформація за номером телефону: +38 (093) 268-08-81 або на електронну пошту inbox@adm.dn.court.gov.ua.

Детальніше тут.

 

Дзержинський районний суд міста Харкова запрошує на роботу на посади державної служби:

  • секретаря судового засідання;
  • секретаря суду.

Для отримання детальної інформації звертатися за номером телефону: (057) 336 82 70.

Детальніше тут.

 

У Виноградівському районному суді Закарпатської області наявна тимчасова вакантна посада патронатної служби - помічника судді.

Додаткову інформацію кандидати  можуть  отримати за адресою: м. Виноградів, вул. Тюльпанів, 24, або номером телефону: (03143) 2 73 85.

Детальніше тут.

 

Ленінський районний суд м. Миколаєва запрошує для працевлаштування громадян України за спрощеною процедурою вступу на посади державної служби у період дії воєнного стану за наявності юридичної освіти:

  • секретар судового засідання (категорія «В») — (1 посада - постійна, 1 посада - тимчасова);
  • судовий розпорядний (категорія «В») — (1 посада - постійна), (1 посада - тимчасова).

Резюме можна надсилати на електронну пошту суду: inbox@ln.mk.court.gov.ua

Додаткова інформація з 8:00 до 17:00 за номером телефону: (095) 193 32 02.

Детальніше тут.

 

У Широківському районному суді Дніпропетровської області відкрита вакансія працівника патронатної служби – помічника судді.

Резюме кандидати можуть надсилати на електронну адресу inbox@shk.dp.court.gov.ua та на адресу суду: 53700, Дніпропетровська область, смт. Широке, вул. Соборна, 86.

Додаткова інформація за номером телефону: 096 633 85 53.

Детальніше тут.

 

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя запрошує на роботу в апарат суду на посади державної служби без конкурсного відбору на період воєнного стану громадян України, які мають вищу юридичну освіту, або за переведенням з інших судів України:

  • секретар судового засідання - 2 вакантні посади;
  • судовий розпорядник - 1 вакантна посада. 

Додаткова інформація за номером телефону: +38099-913-30-21.

Детальніше тут.

 

В Городоцькому районному суді Хмельницької області є вакантна посада головного спеціаліста.

За детальною інформацією звертатись в Городоцький районний суд Хмельницької області за адресою: м. Городок, вул. Шевченка, 48, особисто або за номером телефону: (03851) 3 05 90.

Детальніше тут.

 

У Камінь-Каширського районному суді Волинської області наявна вакантна посада секретаря судового засідання.

З описом вакансії можна ознайомитись за посиланням. 

За додатковою інформацією просимо звертатися за номером телефону: (03357) 230 97 або електронною поштою: inbox@km. vl.court.gov.ua.

Детальніше тут.

 

Золочівський районний суд Львівської області запрошує для працевлаштування  громадян України за спрощеною процедурою вступу на посади державної служби на  період воєнного стану, а саме на посаду секретаря судового засідання (тимчасова, на період перебування основного працівника у відпустці у зв’язку з вагітністю та пологами).  

Резюме можна надсилати надсилайте на електронну пошту суду: inbox@zol.lv.court.gov.ua 

З кандидатами буде проведено співбесіду.

Додаткова інформація за номером телефону: (03265) 4 33 49.

Детальніше тут.

 

В Личаківському районному суді міста Львова наявна  вакантна посада діловоду суду.

За додатковою інформацією просимо звертатися до Личаківського  районного суду міста Львова, за номером телефону: (032) 261 28 74 або електронною поштою: inbox@lk.lv.court.gov.ua.

Детальніше тут.

 

Звертаємо увагу на інформацію щодо вакантних посад у судах, розміщену раніше за посиланням: https://bit.ly/3ByM0Ff.

 

Прес-центр судової влади України