Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Територіальне управління ДСА України має нового керівника

30 серпня 2022, 09:58

29 серпня 2022 року відбулася урочиста нарада з нагоди 20-річчя від дня створення Державної судової адміністрації України та з нагоди призначення нового керівника Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області.

У нараді взяли участь заступник Голови ДСА України Сергій Чорнуцький, голова Черкаського апеляційного суду Юрій Сіренко, новопризначений начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області Віталій Безрученко, начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Херсонській області Геннадій Іваненко, голова Черкаського окружного адміністративного суду Сергій Гарань, начальник Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області Анатолій Харенко, заступник начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області Ольга Соловйова, голови, судді, керівники апаратів місцевих судів Черкаської області та працівники Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області. Захід відбувся у приміщенні Придніпровського районного суду м.Черкаси.

Під час наради заступник Голови ДСА України Сергій Чорнуцький привітав усіх присутніх з 20-річчям створення Державної судової адміністрації України та представив працівникам системи правосуддя Черкащини нового начальника Територіального управління ДСА України у Черкаській області Віталія Безрученка.

Сергій Чорнуцький коротко окреслив основні моменти професійної діяльності новогопризначеного начальника Територіального управління ДСА України у Черкаській області.

У свою чергу Віталій Безрученко подякував заступнику Голови ДСА України та всім присутнім за довіру та підтримку, і запевнив, що разом з допомогою колективу зробить все можливе, щоб досягати великих успіхів.

   

Також, на урочистій нараді з нагоди 20-річчя від дня створення Державної судової адміністрації України відповідно до наказу ДСА України від 15 серпня 2022 року №330/к, за сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, зразкове виконання службових обов’язків, Сергій Чорнуцький вручив Почесну грамоту Державної судової адміністрації України начальнику відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області – Гапоненко Н.М. та Подякою Державної судової адміністрації України відзначив головного спеціаліста сектору з питань управління об’єктами державного майна Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області – Марченко Т.В.

Заступник Голови ДСА України Сергій Чорнуцький проінформував учасників наради про стан організаційного забезпечення діяльності судів України та зокрема судів Черкащини. Також, повідомив, що ДСА України продовжує працювати над фінансовим забезпеченням діяльності судів.

По завершенню наради заступник начальника Територіального управління ДСА України у Черкаській області Ольга Соловйова від усього колективу Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області та від себе особисто привітала нового начальника Територіального управління ДСА України у Черкаській області Віталія Безрученка та побажала мирного неба, творчої наснаги, плідної праці у новому колективі та успішно працювати на посаді.

Пресслужба ДСА України