Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Бородянський районний суд Київської області отримав систему супутникового зв'язку StarLink

03 серпня 2022, 17:26

Територіальне управлінням ДСА України в Київській області від Державної судової адміністрації України отримав дві станції супутникового зв'язку StarLink від компанії SpaceX.

Одну зі станцій супутникового зв'язку StarLink для стабільного забезпечення зв'язком Територіальне управління передало Бородянському районному суду Київської області.

Нагадаємо, що перші станції супутникового зв'язку ДСА України отримала в березні 2022 року для забезпечення роботи критичної інфраструктури й сталого функціонування відповідних інформаційних ресурсів судової влади. Для стабільного забезпечення зв'язком судів регіону необхідне обладнання отримало, зокрема, Територіальне управління ДСА України в Київській області.

Як повідомлялось, усього Державна судова адміністрація України за сприяння Мінцифри отримала від Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України 53 станції супутникового зв'язку StarLink від компанії SpaceX з метою підтримки роботи критичної інфраструктури й сервісів у судах України.