Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!

31 грудня 2021, 15:45

 ВРП вітає з Новим роком та Різдвом Христовим!

Дорогі друзі, колеги! Від колективу Вищої ради правосуддя та від мене особисто прийміть щирі вітання з прийдешніми святами – Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, був насичений подіями, перетвореннями та викликами, які судова влада успішно прийняла і подолала. Нехай у нашій країні та у сфері правосуддя відбудуться лише позитивні зміни. Вірю, що наступний рік виправдає усі надії та сподівання.

Бажаю, щоб у кожній домівці панували щастя, любов, родинний затишок і благополуччя! Зичу всім міцного здоров’я, здійснення мрій, досягнення нових вершин та самореалізації.

Миру нашій країні та Божої благодаті!

Теплих новорічних свят і смачної куті!

З повагою

в. о. Голови Вищої ради правосуддя Олексій Маловацький

 

Привітання Голови Ради суддів України з новорічно-різдвяними святами

Шановні колеги, дорогі друзі!

Від мене особисто та Ради суддів України прийміть найщиріші вітання з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Новий рік – це завжди надія на краще життя. Я щиро бажаю, щоб усі Ваші надії справдилися, серця наповнилися любов'ю до ближніх, а тепло душі передалося Вашим батькам, коханим, дітям, рідним, друзям і всім, хто поряд з Вами.

Нехай новорічно-різдвяні свята, подарують Вам радість і щастя, вселять віру у звершення усіх планів та задумів, принесуть добро, достаток і затишок у Ваші родини та родини близьких і рідних Вам людей.

Від щирого серця я бажаю кожному з Вас міцного здоров'я, добра, достатку, родинного затишку, миру, порозуміння і любові. Гідної, мудрої і великої любові до людей і до нашого спільного дому – України.

Я переконаний, що усі виклики, які залишає нам рік 2021, ми успішно подолаємо у році Новому – 2022!

З Новим 2022 роком! З Різдвом Христовим!

 

З повагою

Голова Ради суддів України Богдан Моніч 

 

Привітання т.в.о. Голови ДСА України з різдвяно-новорічними святами

 

Шановні колеги, друзі!

Від щирого серця радий вітати вас з прийдешніми святами - Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай 2022 рік стане щедрим на цікаві плани та творчі успіхи, нові перемоги і позитивні результати, принесе мир, спокій, злагоду, впевненість у майбутньому!

Бажаю вам міцного здоров‘я, добробуту, сімейної злагоди, процвітання, здійснення найзаповітніших бажань, тепла та любові у Вашому серці.

Веселих свят і Божого благословення!

 З повагою

Т.в.о. Голови ДСА України Олексій Сальніков

 

 

Привітання Голови Служби судової охорони Валерія Бондаря з Новим 2022 роком

 

Шановні співробітники та працівники Служби судової охорони!

Шановні судді та працівники судових установ!

 

З кожною хвилиною ми наближаємося до завершення 2021 року, який був доволі не простим не тільки для Служби, а й усієї країни.

Але й важкі роки бувають успішними!

У році, що минає, нам багато вдалося: ми взяли під свій захист абсолютну більшість органів та установ судової влади країни, забезпечили високий рівень безпеки XVІІІ чергового з’їзду суддів України, розвинули власний Навчальний центр, який уже провів 14 випусків високопідготовлених судових охоронців.

А головне – ми виконали першочергове завдання, покладене на нас судовою владою держави: забезпечили безпеку судових установ і всіх учасників судових процесів, не допустивши в органах та установах системи правосуддя жодного порушення громадського порядку!

Все це нам вдалося завдяки високому професіоналізму та відповідальності кожного співробітника і працівника Служби, згуртованості нашого колективу, потужній підтримці з боку керівництва Вищої ради правосуддя, Державної судової адміністрації України, суддів та працівників апаратів судових установ!

Я хочу подякувати кожному за вашу службу та працю, за те, що в складних умовах не опустили рук і робите все можливе й неможливе, аби Служба судової охорони розвивалася та перетворювалася на сучасний, потужний і високоефективний державний орган, здатний забезпечити безпеку системи правосуддя держави.

Прийдешній 2022 рік буде для Служби судової охорони не менш напружений, адже це рік завершення формування та повного становлення Служби. Однак я переконаний, що нам вдасться втілити в життя все, що ми задумали!

Вітаю з прийдешнім Новим 2022 роком!

Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я і щастя. Нехай 2022 рік буде щедрий і багатий на добро та достаток, наповнить серце любов’ю й радістю, а вогник в очах та полум’я в душі ніколи не згасають!

Вірте в чудо, у свої сили та у свою країну!

Веселих свят!

Слава Україні!