Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Столичні судові охоронці підвели підсумки своєї роботи за 2021 рік

29 грудня 2021, 15:25

У Територіальному управлінні Служби судової охорони у місті Києві та Київській областi підвели підсумки діяльності за 2021 рік. Перед присутніми керівниками підрозділів виступив начальник територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області Ігор Коваленко. У своїй промові він відзначив роботу кожного підрозділу та служби, котрі здійснюють охорону громадського порядку органів та установ системи правосуддя, забезпечують особисту безпеку суддів. А саме:

- під час несення служби судовими охоронцями недопущено до об’єктів правосуддя понад 18,5 тисяч заборонених предметів, більше ніж у минулому році майже на 6 тисяч предметів;

- у судах попереджено 10 правопорушень, учасників яких передано до правоохоронних органів;

- співробітники Територіального управління забезпечили громадський порядок під час проведення 366 резонансних засіданнях та 509 судових засіданнях, що потребували підсилення, 62 рази допомогли правоохоронцям у реагуванні на повідомлення про загрози вибуху на охороняємих об’єктах;

- забезпечено особисту безпеку 10 суддям.

Також полковник Служби судової охорони зазначив, що робота Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області відмічена Головою Служби судової охорони Валерієм Бондарем і колектив нагороджено грамотою – за організацію фізичного захисту, організацію безпеки суддів та підтримки за підсумками за підсумками службової діяльності у 2021 році.

Під час проведення службової наради розглядались інші питання, пов’язані з організацією несення служби на охороняємих об’єктах, антикорупційним законодавством, матеріального забезпеченням.

На зібранні окремо відзначили підрозділи територіального управління, які стали призерами у Спартакіаді 2021. У спортивних змаганнях зі стрільби, перетягування канату та гирьовому спорті перше загальнокомандне місце посів підрозділ особистої безпеки суддів, друге – підрозділ швидкого реагування, третє – перший підрозділ охорони. 

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Київській областi