Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги суддів, працівників апаратів судів та територіальних управлінь, які перебувають у зоні проведення антитерористичної операції

06 серпня 2014, 12:00

Додатково до інформації, яка міститься в повідомленні від 31.07.2014 щодо прийняття Державною судовою адміністрацією України, як вимушений захід, рішення про забезпечення виплати за липень 2014 року суддівської винагороди та заробітної плати працівникам судів та територіальних управлінь ДСА України, які перебувають на території, де проводиться антитерористична операція, органами судової влади в інших областях  повідомляємо.

Станом на 06.08.2014 органами судової влади в Дніпропетровській та Харківській областях забезпечено виплату за липень 2014 року суддівської винагороди та заробітної плати працівникам господарського суду Донецької області, Донецького окружного адміністративного суду, апеляційного суду Донецької області, Донецького апеляційного господарського суду, Донецького апеляційного адміністративного суду та територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області.

Для перерахування належних коштів органам судової влади в Луганській області необхідно до органу судової влади визначеного  наказом ДСА України, який здійснюватиме перерахування, надати пакет документів щодо сум нарахованої заробітної плати і податків до відповідних бюджетів, цільових фондів за зобов’язаннями суддів та працівників.

Перерахування коштів працівникам можливо здійснити лише в безготівковій формі. Для цього установа повинна мати укладений з визначеним банком договір про розрахунково-касове обслуговування організації по видачі заробітної плати з використанням платіжних карток, а працівник відповідно відкритий у такому банку поточний рахунок, на якому обліковуються операції за платіжними картками (картковий рахунок).

За додатковою інформацією можна звернутися за наступними контактами: 

Начальник управління бухгалтерського обліку та звітності Державної судової адміністрації України

Сомко Галина Андріївна

 

тел. (044) 277-76-50

e-mailsomko@court.gov.ua

 

До уваги суддів та працівників апарату Луганського окружного адміністративного суду

Для врегулювання питання отримання заробітної плати звертатися за наступними контактами:

Головний спеціаліст відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності Луганського окружного адміністративного суду

Румянцева Тетяна Володимирівна

 

моб. тел. (095) 425-69-75

тел. у ДСА України

(044) 277-76-51

 somko@court.gov.ua