Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-служба ДСА України: розповсюджена деякими ЗМІ інформація щодо придбання квартири за мільйон гривень для судді В.Джарти не відповідає дійсності

24 листопада 2011, 19:02
24 листопада 2011 року інтернет-виданням «Українська правда», з посиланням на «Дело» та «Вісник державних закупівель», було розповсюджено інформацію про забезпечення судді Вікторії Джарти квартирою вартістю більше 1 млн. гривень, що не відповідає дійсності.
З цього приводу надаємо офіційну інформацію щодо подій, котрі відображені у інформаційному повідомленні  розповсюдженому ЗМІ.
Відповідно до статті 132 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» після призначення на посаду суддя Конституційного Суду України, Верховного Суду України, вищого спеціалізованого суду, апеляційного, місцевого суду, який потребує поліпшення житлових умов, забезпечується житлом за місцем знаходження суду.
Відповідно до Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти» господарським судом міста Києва проведено відкриті торги на закупівлю службового житла для суддів. Переможцем торгів оголошено АТХК «Київміськбуд», яка запропонувала найкращі умови.
Після оформлення усіх, визначених законом процедур, судді, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку, будуть забезпечені службовим житлом у порядку черги, що сформована та обліковується у господарському суді міста Києва.
Для інформації: на сьогодні суддя господарського суду міста Києва Джарти В.В. не перебуває на квартирному обліку і не може претендувати на отримання службового житла.