Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

535 органів та установ судової влади України перебувають під захистом Служби судової охорони

14 червня 2021, 16:59

Сьогодні, 14 червня 2021 року, ще чотири судові установи на Слобожанщині та Закарпатті перейшли під захист Служби судової охорони.

Так, під охорону співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області перейшли Зміївський та Вовчанський районні суди. 

"Впевнено можу казати, що в судах, які перейшли під наш захист, рівень безпеки підвищився. Завдяки пильності співробітників Служби було виявлено велику кількість предметів, що становлять загрозу для життя людей, і не допущено до пронесення їх у суди. Ми щоденно працюємо над тим, аби всі учасники судового процесу  почувалися в безпеці", - наголосив під час представлення колективам судів своїх підлеглих начальник Територіального управління Служби у Харківській області полковник Служби судової охорони Андрій Марущенко.

У Закарпатській області під охорону Служби також перейшло дві судові установи – Тячівський та Хустський районні суди. Відтепер на Закарпатті вже 15 установ системи правосуддя регіону перебувають під захистом Служби.

"Співробітники Служби готові чесно та самовіддано служити і дбати про те, аби усі, хто перебуватиме в стінах суду, почували себе в безпеці", - зазначив начальник Територіального управління Служби у Закарпатській області полковник Служби судової охорони Роман Мушак.

Наразі під захистом Служби судової охорони перебувають 535 органів та установ судової влади України.

Служба судової охорони