Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У межах благодійної акції “Крапля крові дарує життя” співробітники Служби судової охорони поповнили запаси центрів крові в різних областях України

04 червня 2021, 16:27

Сьогодні, 4 червня, у межах благодійної акції Служби судової охорони “Крапля крові дарує життя” співробітники Служби в різних регіонах України завітали до центрів крові.

На Черкащині співробітники Служби судової охорони прийшли зробити донацію крові до Черкаського обласного центру служби крові “ЧЕРКАСИ-ПЛАЗМА”.

Не вперше здають кров співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області, адже знають, що це може врятувати життя й поліпшити здоров’я пацієнтам. 

Донорська кров необхідна як для надання невідкладної допомоги, так і для планового лікування. Компоненти крові унікальні та незамінні, їх щодня потребують пацієнти у відділеннях гематології, хірургії, онкології, їх використовують в акушерстві, під час лікування поранених, проведення складних хірургічних втручань тощо.

Своєю кров’ю поділилися й судові охоронці в Дніпропетровській області. Четверо співробітників та працівників Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області завітали до Дніпропетровської обласній станції переливання крові і здали кров для потреб дитячих гематологічних відділень та дитячих лікарень Дніпра.

Судові охоронці Рівненщини на чолі із заступником начальника Територіального управління Служби у Рівненській області полковником Служби судової охорони Андрієм Семківим 1 червня завітали до Рівненського обласного центру служби крові і здали кров на потреби дитячих лікарень.

Акція “Крапля крові дарує життя” одночасно стартувала у всіх 24 територіальних управліннях Служби судової охорони 1 червня й завершиться 14 червня у Всесвітній день донора крові.

Під час минулорічної акції майже 500 судових охоронців у всіх областях України поповнили банки крові, плазми та тромбоцитарної маси центрів переливання крові на понад 222 літри.

Служба судової охорони