Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перша Дисциплінарна палата ВРП відкрила дисциплінарну справу стосовно судді Кузнецовського міського суду Рівненської області

02 червня 2021, 14:31

2 червня 2021 року Перша Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя ухвалила рішення про відкриття дисциплінарної справи стосовно судді Кузнецовського міського суду Рівненської області Валерія Малкова у зв’язку із встановленням відомостей, які можуть свідчити про наявність у його діях складу дисциплінарного проступку.

Як вказано у скарзі, постановою Рівненського апеляційного суду від 21 серпня 2020 року залишено без змін постанову Сарненського районного суду Рівненської області від 25 вересня 2019 року, якою суддю Малкова В.В. визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік. 

Після відкриття дисциплінарної справи щодо судді В.Малкова Першою Дисциплінарною палатою ВРП буде проведено перевірку фактів, викладених у дисциплінарній скарзі, та ухвалено відповідне рішення про притягнення або відмову у притягненні судді до дисциплінарної відповідальності. 

Звертаємо увагу, що офіційним джерелом інформації про розгляд дисциплінарних скарг щодо суддів є виключно сайт ВРП та сторінки Ради у соціальних мережах, а також інформаційний портал «Судова влада України».

Вища рада правосуддя