Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення для кандидатів, допущених до участі в конкурсі на зайняття посад в секретаріаті Вищої ради правосуддя

30 березня 2021, 17:42

До уваги кандидатів, допущених до участі в конкурсі на зайняття посад в секретаріаті Вищої ради правосуддя, оголошеного наказом в. о. керівника секретаріату Вищої ради правосуддя від 23 березня 2021 року № 276-к.

Нагадуємо, що відповідно до умов проведення конкурсу, затверджених цим наказом, встановлено дату, час початку і місце проведення тестування кандидатів – 1 квітня 2021 року з 10 год. 00 хв., вул. Студентська, 12-А, м. Київ.

У зв’язку з великою кількістю кандидатів, що подали документи для участі в конкурсі та необхідністю дотримання карантинних обмежень щодо соціальної дистанції, управлінням з питань персоналу секретаріату Вищої ради правосуддя розроблено графік тестування кандидатів, з яким можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/3djOGKP. Прізвища кандидатів розміщені в алфавітному порядку.

Нагадуємо кандидатам про необхідність мати при собі паспорт та необхідність дотримання карантинних заходів (носіння маски).

Просимо з’явитись на призначений час до входу в приміщення Вищої ради правосуддя. Працівник секретаріату забиратиме працівників від входу у приміщення щопівгодини та супроводжуватиме до місця проведення тестування.

Вища рада правосуддя