Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Першим у новому 2021 році об’єктом системи правосуддя, який перейшов під охорону Служби судової охорони, став Бердичівський міськрайонний суд

13 січня 2021, 16:03

Сьогодні, 13 січня, співробітники Служби взяли під свою охорону перший у 2021 році об’єкт системи правосуддя держави – Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук представив колективові суду співробітників, які віднині охоронятимуть установу та підтримуватимуть у ній громадський порядок. Також він проінструктував судових охоронців щодо порядку несення служби, особливо наголосивши на безумовному дотриманні протиепідемічних вимог. 

А виконувачка обов’язків голови суду Тетяна Вдовиченко зазначила, що передача установи під охорону стала довгоочікуваною подією для колективу суду.

- З появою судової охорони кожен працівник установи та учасник судового процесу нарешті почуватиметься в безпеці, - зазначила вона й побажала охоронцям Феміди міцного здоров’я, злагодженої роботи та спокійної служби.  

Бердичівській міськрайонний суд став двадцятим об’єктом системи правосуддя  Житомирської області, який охороняється Службою судової охорони. 

Наразі під охороною Служби вже перебувають 469 об’єктів судової влади в усіх 24 областях України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в органах Феміди на службу заступає майже 1400 судових охоронців.

 СЛУЖБА СУДОВОЇ ОХОРОНИ