Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кращим територіальним підрозділом Служби судової охорони за підсумками 2020 року визнано Територіальне управління у Закарпатській області

18 грудня 2020, 16:19

Сьогодні, 18 грудня, у Києві під час засідання Колегії Служби судової охорони були визначені кращі колективи серед територіальних управлінь Служби за підсумками службової діяльності у 2020 році.

Так, кращим територіальним управлінням за підсумками 2020 року визнано Територіальне управління Служби у Закарпатській області.

Голова Служби судової охорони генерал-майор Валерій Бондар разом із Головою Вищої ради правосуддя Андрієм Овсієнком вручили кубок “Краще Територіальне управління року” начальникові Територіального управління Служби у Закарпатській області полковнику Служби судової охорони Романові Мушаку.    

Друге місце за підсумками діяльності у 2020 році посіло Територіальне управління Служби у Вінницькій області, третє – Територіальне управління Служби у Дніпропетровській області.

Крім того, були відзначені кращі територіальні управління за напрямами діяльності. Так, кращим в організації охорони судів, органів та установ системи правосуддя визнані територіальні управління Служби судової охорони у Волинській області та у м. Києві та Київській області.

Територіальне управління Служби у Івано-Франківській області визнано кращим в організації професійної підготовки, підвищення кваліфікації співробітників та спортивну роботу.

Кращим в організації роботи з персоналом стало Територіальне управління Служби судової охорони у Луганській області, в організації матеріально-технічного забезпечення – Територіальне управління Служби судової охорони у Житомирській області, а в номінації “За прагнення до перемоги” – Територіальне управління Служби судової охорони у Черкаській області.

За досягнення високих показників у професійній діяльності, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у розвиток та становлення Служби, а також за підсумками службової діяльності у 2020 році генерал-майор Валерій Бондар нагородив начальника Територіального управління Служби у Харківській області полковника Служби судової охорони Андрія Марущенка, начальника Територіального управління Служби у Хмельницькій області полковника Служби судової охорони Сергія Мельника та начальника Територіального управління Служби у Львівській області полковника Служби судової охорони Володимира Семенину відзнакою Служби судової охорони – “За відзнаку в службі”. 

Стосовно планів на 2021 рік, генерал-майор Валерій Бондар зазначив, що в наступному році під захист Служби судової охорони мають перейти ще 262 суди, тобто абсолютно всі органи та установи системи судової влади країни, крім тих, що розташовані на окупованій та непідконтрольній Україні територіях. Отже, на кінець наступного року загальна кількість установ судової влади, що охоронятимуться Службою, становитиме 733 об’єкти.

"Насамперед наказую взяти під охорону 32 судові установи, які розташовані в адміністративних центрах новоутворених (відповідно до нового адміністративно-територіального устрою нашої держави) районів", – наголосив Голова Служби. 

Також пріоритетними завданнями на 2021 рік генерал-майор Валерій Бондар визначив: забезпечення високого рівня безпеки судових установ, недопущення проявів неповаги до суду, порушень громадського порядку під час судових засідань, миттєве реагування на загрози суддям, працівникам апаратів судів та всім учасникам судових процесів, подальше нарощення професійного рівня та спроможностей підрозділів охорони, швидкого реагування та особистої безпеки суддів, розвиток Навчального центру Служби судової охорони тощо.

"Ми ані на хвилину не збавимо темпів нашого розвитку! Наступний 2021 рік оголошується в Службі судової охорони роком організації та несення служби", – наголосив генерал-майор Валерій Бондар.  

Служба судової охорони