Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя

18 грудня 2020, 16:06

18 грудня 2020 року у Вищій раді правосуддя відбулося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя, до порядку денного якого включено розгляд дисциплінарних проваджень, порушених Вищою радою правосуддя.

У засіданні взяли участь Голова Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя Матвійчук В.В., члени Комісії Суховий В.Г., Голубицький С.С., Гречківський П.М., Стародуб О.П., Гребенюк Т.Д., Масенко Д.Є.

Комісія розглянула пропозиції комітету з дисциплінарних проваджень щодо державних службовців, які займають посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя, з питань дисциплінарних проваджень, порушених рішеннями Вищої ради правосуддя від 16 червня 2020 року, 23 липня 2020 року та 13 серпня 2020 року стосовно Голови Державної судової адміністрації України Холоднюка Зеновія Васильовича за зверненнями народного депутата України Тараса Тарасенка.

30 жовтня 2020 року рішенням Вищої ради правосуддя № 2988/0/15-20 Зеновія Холоднюка звільнено з посади Голови ДСА України за власним бажанням.

Комісія підтримала пропозиції Комітету внести ВРП пропозицію дисциплінарні провадження, порушені за депутатським зверненням народного депутата України Тараса Тарасенка, стосовно Голови ДСА України Зеновія Холоднюка закрити у зв’язку з його звільненням з посади за власним бажанням.