Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Служба судової охорони взяла під свою охорону 468 установу судової влади України

15 грудня 2020, 15:27

Сьогодні, 15 грудня, Городоцький районний суд Хмельницької області перейшов під охорону Служби судової охорони.

Працівників Служби, які відтепер забезпечуватимуть охорону та безпеку суду, колективові установи представив заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони у Хмельницькій області полковник Служби Ігор Кирник. Він акцентував увагу співробітників Служби на пильності та дотриманні карантинних вимог, а керівництво та працівників апарату суду принагідно привітав із професійним святом, побажавши їм міцного здоров’я, натхнення і успіхів.

"Колектив кожного суду – це люди, об’єднані спільною метою, які люблять свою справу, роблять її сумлінно і професійно. Ваша праця – важлива, відповідальна та вкрай необхідна, адже за захистом своїх прав громадяни йдуть саме до храму Феміди. Тому в День працівників суду бажаємо, щоби ви завжди чули від громадян слова вдячності за неупереджені та справедливі рішення", – наголосив полковник Служби судової охорони Ігор Кирник.

Городоцький районний суд Хмельницької області став вісімнадцятою установою системи правосуддя Поділля, що охороняється Службою судової охорони. 

А загалом під охороною Служби вже перебувають 468 установ судової влади України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в органах системи правосуддя на службу заступають майже 1400 працівників Служби судової охорони.

Служба судової охорони