Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Кам’янському новопризначені співробітники Служби судової охорони урочисто склали Присягу на вірність Українському народові

04 грудня 2020, 15:09

На центральній площі міста Кам’янського, що на Дніпропетровщині, 3 грудня пройшов урочистий захід із нагоди прийняття Присяги новопризначеними співробітниками Служби судової охорони.

Цього дня шістнадцять новопризначених співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області склали Присягу на вірність Українському народові та отримали посвідчення й жетони співробітника Служби.

У заході взяли участь  міський голова Кам’янського Андрій Білоусов, начальник Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області полковник Служби судової охорони Сергій Швачка, керівниця Територіального управління Державної судової адміністрації України у Дніпропетровській області Анна Ігнатьєва та інші почесні гості.

- Створення Служби судової охорони є одним з важливих елементів судової реформи, якої потребує українське суспільство. Саме на вас покладається важлива місія: забезпечити порядок у суді, охорону органів судової влади й фактично –стабільної роботи системи правосуддя. Тож бажаю вам успіхів у службі та натхнення! – наголосив мер міста Андрій Білоусов.

Водночас начальник Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області полковник Служби судової охорони Сергій Швачка у своєму виступі зазначив, що з проведенням цього урочистого заходу Служба судової охорони розпочала свою роботу в одному з найбільш населених міст області.

- Відтепер усі судові установи Кам’янського перебуватимуть під надійною охороною Служби судової охорони, і ми докладемо максимальних зусиль, аби кожен кам’янчанин, відвідуючи судові установи міста, почувався в повній безпеці, - підкреслив він. 

Презентуючи кам’янчанам Службу судової охорони, судові охоронці Дніпропетровщини продемонстрували зразки однострою, екіпірування, спеціальних засобів підрозділів охорони, швидкого реагування та особистої безпеки суддів, засоби зв’язку тощо.

Також охоронці Феміди продемонстрували своє вміння перевіряти на безпеку службовий автомобіль судді, який охороняється, тактичні дії під час пішого супроводу особи, що охороняється, від автомобіля до місця призначення з виконанням прийомів захисту та прикриття.

А вже сьогодні, 4 грудня, співробітники Служби судової охорони, які напередодні склали Присягу, разом із більш досвідченими своїми колегами взяли під охорону три судові установи в Кам’янському й розпочали в них несення служби.

Служба судової охорони