Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Провадження по справі щодо оскарження правових підстав будівництва 9-ти поверхового апарт-комплексу "La mer" зупинено

18 листопада 2020, 16:55
Повідомляємо, що при вирішенні питання щодо подальшого розгляду справи по суті, яка набула суспільного резонансу, судом враховано, що у справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб’єкта владних повноважень обов’язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається саме на відповідача.
Однак представник відповідача неодноразово не з’являвся у призначені підготовчі засідання та засідання для розгляду справи по суті, чим фактично переклав тягар доказування обставин у справі на позивачів та третю особу.
 
У зв’язку із цим суд визнав обов'язковою явку ͟усіх учасників по справі в судові засідання для розгляду справи по суті.
 
Враховуючи викладені обставини та запровадження з 21 жовтня 2020 року в Одеському окружному адміністративному суді карантинних заходів, що об’єктивно унеможливлює явку учасників справи до суду, ͟О͟О͟А͟С͟ ͟у͟х͟в͟а͟л͟и͟в͟ ͟з͟у͟п͟и͟н͟и͟т͟и͟ ͟провадження по справі № 420/2719/20 за позовом Дачно-будівельного кооперативу «Трудовий відпочинок», ОСОБА_1 до Департаменту архітектури та містобудування Одеської міської ради, треті особи - ДП «Інтергал-Буд» ТОВ «Фірма «Інтергал» та Одеська міська рада про визнання протиправними та скасування містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, що розташована за адресою: м. Одеса, Київський район, 13 ст. Великого Фонтану, ͟д͟о͟ ͟з͟а͟в͟е͟р͟ш͟е͟н͟н͟я͟ ͟о͟б͟м͟е͟ж͟у͟в͟а͟л͟ь͟н͟и͟х͟ ͟п͟р͟о͟т͟и͟е͟п͟і͟д͟е͟м͟і͟ч͟н͟и͟х͟ ͟з͟а͟х͟о͟д͟і͟в͟.͟