Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Служби судової охорони не допустили пронесення до судових установ предметів підвищенної небезпеки

18 листопада 2020, 12:38

Незважаючи на карантинні обмеження та зменшення кількості відвідувачів судових установ, громадяни України продовжують нехтувати встановленими правилами і приходять до органів системи правосуддя з предметами, категорично забороненими до пронесення.

Лише за один день працівники Територіального управління Служби судової охорони у Хмельницькій області не допустили пронесення до Шепетівського міськрайонного суду пристрою для відстрілу патронів, спорядженого гумовими кулями несмертельної дії Форт-17, а у Хмельницькому міськрайонному суді попередили пронесення ножа та ножиць.

Здебільшого, відвідувачі судових установ “озброюються” через незнання правил.

Нагадуємо всім відвідувачам судових установ, що до приміщень органів та установ системи правосуддя забороняється пропускати осіб із боєприпасами, вогнепальною, газовою зброєю та пристроями для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, балончиками, спорядженими речовиною сльозогінної (сльозоточивої чи дратівної) дії, наркотичними, легкозаймистими, вибухонебезпечними, радіоактивними та отруйними речовинами, з колюче-ріжучими предметами.

Не потрібно приносити до приміщень судів та органів системи правосуддя речі підвищеної небезпеки. Завчасно враховуйте це під час відвідування судових установ.

Служба судової охорони