Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вищій раді правосуддя підтверджено випадок коронавірусної хвороби

02 жовтня 2020, 13:47

У працівника Вищої ради правосуддя лабораторно підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV.

Інфікована особа перебуває на самоізоляції у стані, що не потребує госпіталізації. Наразі визначено коло осіб, які могли контактувати із хворим, та запропоновано їм проконсультуватися у лікаря та пройти тестування на виявлення захворювання.

Вища рада правосуддя посилила заходи для запобігання поширенню захворювання та забезпечення сталої та безпечної роботи установи.

Зокрема, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV, працівники спеціалізованої установи ТОВ «Ветеринарно-санітарний загін» провели профілактичні заходи в усіх службових приміщеннях Ради, використовуючи засіб для дезінфекції.

Крім того, у будівлі ВРП щоденно проводиться дезінфекція усіх поверхонь, комп’ютерної техніки, телефонів, вологе прибирання з додаванням дезінфікуючого розчину, у доступних для відвідувачів та працівників місцях розміщені засоби для дезінфекції рук, працівники дотримуються маскового режиму. На вході до адміністративної будівлі Вищої ради правосуддя здійснюється контрольне вимірювання температури тіла усіх працівників та відвідувачів.

Нагадуємо, що доступ до приміщень Вищої ради правосуддя відвідувачів, окрім сторін та представників у справах, служби невідкладної медичної допомоги, фельд’єгерської служби та працівників служб з обслуговування систем і мереж ВРП (у невідкладних випадках), обмежено на період дії установленого на території України карантину.

Особи, які протягом робочого дня контактують із відвідувачами ВРП, вхідною документацією та значною кількістю працівників, забезпечені спеціальними засобами індивідуального захисту. Вхід до приміщення адміністративної будівлі Вищої ради правосуддя будь-яких осіб з явними ознаками гострої респіраторної хвороби заборонено.

Вища рада правосуддя