Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У працівника Великобурлуцького районного суду Харківської області виявлено COVID-19

10 вересня 2020, 11:52

У співробітника Великобурлуцького районного суду Харківської області діагностовано захворювання на COVІD-19. Наразі інфікований працівник перебуває на самоізоляції. Великобурлуцьким районним судом вживаються заходи щодо запобігання поширенню захворювання та задля забезпечення сталої і безпечної роботи суду. Зокрема, протягом кожного робочого дня з розумною періодичністю проводиться контрольне вимірювання температури тіла працівників апарату суду, щоденно здійснюється кварцування службових і технічних приміщень, вологе прибирання з додаванням дезінфікуючого розчину, протирання дезінфікуючим розчином ручок вхідних дверей, дверей на сходових клітках, у залі засідань, поручнів на сходових маршах. Суддям та працівникам суду рекомендовано сумлінно дотримуватися карантинних обмежень.

Звертаємо увагу, що до приміщення суду допускаються громадяни виключно у захисних масках та після вимірювання температури.

Великобурлуцький районний суд Харківської області продовжує працювати в звичному режимі задля забезпечення кожному доступу до правосуддя.

Однак, для убезпечення відвідувачів та працівників суду від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень. За можливості, рекомендуємо брати участь у судових засіданнях у режимі відеоконференції та звертатися до Великобурлуцького районного суду через електронні засоби комунікації та поштові служби. Великобурлуцький районний суд Харківської області тимчасово призупиняє проведення заходів, які непов’язані із процесуальною діяльністю, а саме: особистий прийом громадян, екскурсії, семінари, обмежено допуск в судове засідання осіб, які не є учасниками судових засідань.

Разом з тим, звертаємось до усіх відвідувачів суду з проханням під час карантину перебувати в приміщенні суді у засобах індивідуального захисту.

Просимо громадян утриматися від відвідин суду, якщо у Вас є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

З метою попередження та запобігання розповсюдженню особливо небезпечного вірусного захворювання пропонуємо вам використати альтернативні шляхи звернення до суду а саме: шляхом подачі документів через засоби поштового зв’язку та електронної пошти суду.

Нагадуємо, що отримати інформацію про рух справи можна за телефонами, що розміщенні на офіційному веб-сайті суду у розділі «Про суд» підрозділі «Контакти» https://vb.hr.court.gov.ua/sud2007/pro_sud/contacts/

 

Великобурлуцький районний суд Харківської області