Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Баришівський районний суд Київщини перейшов під охорону співробітників Служби судової охорони

24 березня 2020, 11:54

Сьогодні, 24 березня, Баришівський районний суд, що на Київщині, перейшов під охорону співробітників Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області.

Інструктаж з охорони та забезпечення безпеки, підтримання громадського порядку в цій судовій установі, а також дотримання заходів безпеки під час карантину для співробітників провів командир взводу підрозділу охорони Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області капітан Служби  судової охорони Павло Шишкин.

Він зазначив, що відтепер співробітники Служби судової охорони відповідають не лише за безпеку в судових установах, а й за здоров’я всіх учасників судового процесу. Тому капітан Служби судової охорони Павло Шишкин акцентував увагу на обмеженні та недопущенні до суду осіб із наявними ознаками респіраторних захворювань і підвищеною температурою тіла.

Варто додати, що під охороною та захистом співробітників Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області вже перебуває 53 установи системи правосуддя: 39 - у місті Києві та 14 - у Київській області.

За повідомленям прес-служби ССО