Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Служба судової охорони започаткувала життєствердний флешмоб для підняття настрою та підтримки Духу українців

20 березня 2020, 15:27

Співробітники Служби судової охорони продовжують нести службу з охорони та забезпечення безпеки судових установ в умовах карантинних заходів для протидії розповсюдженню гострої респіраторної хвороби Covid-19.

Щодня співробітники Служби проводять дистанційну термометрію понад 8 тисячам працівникам та відвідувачам судів. Так, у Києві та Київській області за перші дні введення карантинних заходів співробітники Служби обмежили допуск до судових установ 12 відвідувачам, у яких було виявлено підвищену температуру тіла та ознаки респіраторних захворювань.

Водночас, аби підняти настрій та підтримати Дух українців в умовах карантинних обмежень у зв’язку з епідемією коронавірусу, Служба судової охорони започаткувала життєствердний флешмоб.  

Відсьогодні, 20 березня, службові автомобілі усіх територіальних управлінь Служби судової охорони курсуватимуть дорогами українських міст і сіл з наліпками на підтримку всіх учасників дорожнього руху: і пішоходів і водіїв, з оптимістичним посилом і словами щирої віри в подолання цієї недуги:

Українці, посміхнімось,

Годі нудьгувати!

Ходим в масці, миєм руки

Й COVID подолаєм!

Українці, посміхнімось,

Разом нас мільйони!

І ми вірусу страшному

Скинемо корону!

Служба судової охорони пропонує й іншим державним органам та силовим структурам приєднатися до цього флешмобу або іншим способом підняти Дух українців та віру в Перемогу!       

За повідомленням прес-служби ССО