Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід особі, яка підозрюються у незаконному зберіганні наркотичних засобів та їх збуті

19 березня 2020, 11:41

18 березня 2020 року слідчим суддею Глобинського районного суду Полтавської області задоволено клопотання старшого слідчого СВ Глобинського ВП ГУНП в Полтавській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою особі, підозрюваної у вчиненні злочину, передбаченого  частиною другою статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів, обіг яких обмежено, з метою збуту та їх збут, вчинений повторно, особою, яка раніше вчиняла злочини, передбачені статтями 309, 310 Кримінального кодексу України).

В судовому засіданні слідчий та прокурор клопотання підтримали, просили його задовольнити, вважали, що існують ризики, що вказана особа може ухилитися від слідства, впливати на свідків, матиме можливість переховуватися від органів досудового розслідування та/або суду. Підозрювана є особою раніше судимою за вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів та підозрюється у вчиненні злочинів у період іспитового строку.

Підозрювана та захисник в судовому засіданні не заперечували стосовно обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Слідчим суддею клопотання задоволено та застосовано до підозрюваної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою  строком на 60 діб.

 

За повідомленням прес-служби суду