Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Визначилися переможниці конкурсу “Жіночі обличчя Служби судової охорони-2020”, присвяченого Міжнародному жіночому дню

06 березня 2020, 11:45

У Службі судової охорони підбили підсумки проведення конкурсу “Жіночі обличчя Служби судової охорони-2020”, приуроченого до Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Головна мета проведення конкурсу полягала в популяризації Служби та приверненні уваги до новоствореного державного органу в системі правосуддя,  стимулюванні пізнавальної та соціальної активності співробітників, дотриманні політики гендерної рівності.

У конкурсі могли взяти участь всі співробітниці та працівниці Служби судової охорони, які подали роботи у формі власного твору (есе), у якому розкривалися мотивація працювати та служити в Службі, досягати успіхів і кар’єрного зростання, реалізація бажань та амбіцій, власне бачення себе в Службі та своє бачення розвитку Служби, а також фото.

- Як голова журі конкурсу, я уважно прочитав твори (есе) всіх учасниць конкурсу і справді приємно вражений літературними здібностями співробітниць і працівниць нашої Служби. Я навіть занотував для себе яскраві думки деяких наших конкурсанток, - зазначив Голова Служби судової охорони Валерій Бондар.

Він також зауважив, що важко було визначити переможниць, тому  прийнято рішення відзначити не трьох, а п’ятьох найкращих конкурсанток.

- Отже, у нас є єдина переможниця, два другі і два треті місця. Завдяки цьому конкурсу ми побачили, що майбутнє України саме за нашою молоддю: вона має великий потенціал найкращих рис, бажання розбудовувати свою країну та Службу судової охорони, - підкреслив Валерій Бондар.

Секретар журі конкурсу Наталія Сторожик також відзначила високий рівень літературних есе конкурсанток.

- Ми не очікували, що свої творчі сили в конкурсі спробує така кількість конкурсанток - 78. Адже Служба тільки-но створена, і це перший подібний конкурс. Але коли я ознайомилася з творами, зрозуміла, що рішення про проведення цього конкурсу було абсолютно своєчасним, - зазначила Наталія Сторожик.

Пані Наталія також зауважила, що учасниці володіють не лише привабливою зовнішністю, ліричністю душі, а й розвиненим інтелектом.

- Приємно відмітити, що кожна з наших учасниць поповнила лави Служби усвідомлено й за покликом серця, - додала Наталія Сторожик.      

Авторитетна конкурсна комісія визначила переможниць конкурсу “Жіночі обличчя Служби судової охорони-2020”:

І місце

Лейтенант Служби судової охорони Наталія Федоренко, начальник організаційно-планової служби Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області.

ІІ місце

Лейтенант Служби судової охорони Іванна Близнюк, начальник служби документального забезпечення Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області.

Сержант Служби судової охорони Яна Петрашова,  контролер ІІ категорії взводу охорони підрозділу охорони Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області.

ІІІ місце

Лейтенант Служби судової охорони Валентина Ярина, провідний спеціаліст фінансово-економічного відділу Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області.

Рядовий Служби судової охорони Анастасія Соф’їна, контролер І категорії взводу охорони підрозділу охорони Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області.

Напередодні Міжнародного жіночого дня, 6 березня, переможниці конкурсу будуть нагороджені Пам’ятними дипломи Служби судової охорони та відзначені Міжнародною академією рейтингових технологій і соціології “Золота Фортуна”.

Конкурсні роботи переможниць будуть опубліковані на офіційній сторінці Служби судової охорони в мережі Facebook. А з усіма конкурсними роботами можна ознайомитися на фейсбук-сторінках територіальних управлінь Служби за хештегом #ЖіночіобличчяССО.

За повідомленням прес-служби ССО