Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваному у незаконному збуті метадону обрано запобіжний захід

06 березня 2020, 09:52

4 березня 2020 року слідчим суддею Щербаченко М.В. постановлено ухвалу, якою було задоволено клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу до 31-річного мешканця міста Тростянець, який  підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання та зберігання з метою збуту та збут наркотичних засобів).

Чоловік 2 березня 2020 року був затриманий у місті Тростянці одразу після того як він за версією сторони обвинувачення зустрівся з покупцем, якому передав згорток із наркотичною речовиною, за що отримав  грошові кошти. Після затримання  у підозрюваного були вилучені грошові кошти та решта наркотичних засобів.

До підозрюваного ухвалою слідчого судді застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 29 квітня 2020 року з можливістю внесення застави. Застава може бути внесена протягом строку дії ухвали. У разі внесення застави і звільнення з-під варти на підозрюваного згідно ухвали суду покладено низку процесуальних обов’язків.

Ухвала суду підлягає негайному виконанню, проте може бути оскаржена до Сумського апеляційного суду протягом п’яти днів з дня її оголошення.

 

За повідомленням прес-служби суду