Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівництво Служби судової охорони і правоохоронних органів Волині обговорило питання взаємодії

03 березня 2020, 10:41

У Луцьку відбулася робоча зустріч керівництва Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області з керівниками правоохоронних органів Волині.

Під час наради начальник Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області полковник Служби судової охорони Володимир Сюйва, заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Сергій Козак та начальник патрульної поліції Волинської області Андрій Крутень обговорили питання взаємодії в разі проведення судових засідань, які викликають значний суспільний резонанс.

Особливий акцент зроблено на алгоритмах спільних дій підрозділів Служби судової охорони та Національної поліції із забезпечення охорони приміщень судів у разі проявів правопорушень, їх припинення, а також забезпечення охорони взятих під варту осіб під час їх конвоювання до судових установ, що охороняються Службою.

- Тісна співпраця і скоординована робота Служби судової охорони та правоохоронних структур Волині є запорукою забезпечення безпеки і громадського порядку не тільки в судових установах. Впевнений, що спільне налагодження  роботи в цьому напрямі попередить будь-які прояви  конфліктних ситуацій у суспільстві загалом, - зазначив полковник Служби судової охорони Володимир Сюйва.

 

За повідомленням прес-служби ССО