Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід жителю Нетішина, якого підозрюють в убивстві дружини

28 лютого 2020, 15:33

У відкритому судовому засіданні слідча суддя Хмельницького міськрайонного суду  розглянула клопотання слідчого ГУ Національної поліції в Хмельницькій області, погоджене з прокурором, та постановила застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою стосовно жителя Нетішина, якого обґрунтовано звинувачують у вбивстві власної дружини.

Трагедія сталася під час спільного розпиття подружжям алкогольних напоїв. На ґрунті раптово виниклих неприязних відносин спочатку чоловік бив дружину, діставши зі своїх штанів шкіряний ремінь, потім кулаками по обличчю, а коли вона упала й уже не чинила фізичного опору, продовжував бити руками, ногами та ременем… Жінка померла на місці через короткий проміжок часу. Причиною смерті, за висновком медиків, став закритий перелом грудного відділу хребта, що призвів до внутрішньої крововтрати.

Злочин є особливо тяжким. Санкція частини першої статті 115 Кримінального кодексу України, умисне вбивство, передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Слідство знаходиться на початковій стадії. Підозрюваний під вартою, без права внесення застави,  сидітиме в межах строку досудового розслідування до 21 квітня поточного року.  

Ухвала може бути оскаржена до Хмельницького апеляційного суду протягом п’яти днів з дня її проголошення.

 

За повідомленням прес-служби суду