Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Рівному співробітники Служби судової охорони вдосконалюють свої навички реагування на нештатні ситуації

27 лютого 2020, 14:10

Співробітники Служби судової охорони постійно вдосконалюють свої знання та навички щодо реагування на нештатні ситуації. Тому сьогодні, 27 лютого, у Рівному за участю представника ДСНС у Рівненській області відбулися практичні навчання з пожежогасіння.

Перед проведенням практичних занять начальник навчального пункту Головного управління ДСНС у Рівненській області Роман Пелих провів для співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області інструктаж щодо правил експлуатації, техніки безпеки та особливостей застосування порошкового й вуглекислотного вогнегасників.

Після цього всі співробітники Територіального управління Служби самостійно випробували вогнегасники під час гасіння модельованої пожежі.

Варто додати, що на спільній нараді керівників правоохоронних органів Рівненської області, яка відбулася на початку лютого, були досягнуті домовленості щодо проведення спільних навчань із протипожежної безпеки та реагування на виникнення нештатних ситуацій у судових установах області.

За повідомленням прес-служби ССО