Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд допитав 4 свідків у справі щодо нанесення тілесних ушкоджень жінці під час сесії Вінницької облради

25 лютого 2020, 11:33

У проваджені Вінницького міського суду Вінницької області перебуває кримінальне провадження щодо чоловіка, який в приміщенні Вінницької обласної Ради в березні 2018 року під час переговорів в сесійній залі із-за необережності завдав потерпілій тілесні ушкодження в наслідок яких остання потрапила до лікарні. Наразі, чоловік обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого статтею 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

В судовому засіданні, 21 січня 2020 року, на етапі розгляду справи по суті, суд допитав 4 свідків у даному кримінальному проваджені.
У зв’язку з тим, що в судове засідання не з’явились інші свідки у справі, прокурор просив суд зробити перерву для виклику свідків по справі.
Вислухавши думки учасників даного кримінального провадження, суд задовольнив клопотання прокурора та оголосив перерву для виклику та допиту інших свідків по справі на 3 березня 2020 року.

Довідково: стаття 128 Кримінального кодексу України – Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження - карається громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до двох років.


Важливо: частина друга  статті 2 Кримінального процесуального кодексу України – особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За повідомленням прес-служби суду