Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітник Служби судової охорони переміг у Відкритому чемпіонаті Хмельницької області з рукопашного бою

24 лютого 2020, 16:59

Цими вихідними у Хмельницькому на базі місцевої дитячо-юнацької спортивної школи № 3 відбувся Відкритий чемпіонат області з рукопашного бою на честь вшанування пам’яті учасника бойових дій на Сході України, Героя України Олега Міхнюка.

У змаганнях взяли участь спортсмени з Волинської, Львівської, Житомирської, Вінницької, Хмельницької, Київської, Сумської та інших областей України в усіх вікових групах.

Чемпіонат розпочався із вшанування хвилиною мовчання пам’яті загиблих воїнів у Афганській війні та українських захисників, які віддали своє життя за свободу нашої держави, захищаючи її від агресора на Сході країни.

Від Територіального управління Служби судової охорони у Хмельницькій області виступив провідний спеціаліст відділу координації діяльності сил оперативно-раптової дії капітан Служби судової охорони Сергій Стожик. Він і став переможцем у ваговій категорії 75+ кг.

Ще один представник Служби начальник відділу координації діяльності сил оперативно-раптової дії Територіального управління Служби судової охорони у Хмельницькій області майор Служби судової охорони Андрій Вишинський входив до складу суддівського корпусу змагань. А медики Територіального управління Служби судової охорони у Хмельницькій області забезпечили якісний медичний супровід учасників чемпіонату.

За повідомленням прес-служби суду