Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жінка отримала попередження за невиконання обов’язків щодо виховання неповнолітнього сина  

19 лютого 2020, 12:08

Теплодарський міський суд Одеської області розглянув матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності матері, відповідно до частини першої статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення  за невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей.

27 січня 2020 року в місті Теплодар неповнолітній Є., 2008 року народження порушував дисципліну в навчальному закладі, у зв’язку з чим, його матір гр-ку М. було притягнуто до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо виховання  сина.

Гр-ка М. в судове засідання не з’явилась, але була повідомлена належним чином про місце і дату розгляду справи.

За результатами повного та всебічного судового розгляду було винесено рішення про визнання даної особи винною у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною першою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та призначено їй адміністративне покарання у вигляді попередження. 

У відповідності до п.5 ч.2 ст.4 Закону України «Про судовий збір» з М. підлягає стягненню судовий збір в сумі 420 грн. 40 коп.

Звертаємо увагу, що постанова суду не набрала законної сили та може бути оскаржена протягом десяти днів з дня  її винесення.     

За повідомленням прес-служби суду