Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд застосував найсуворіший вид запобіжного заходу 25-річному підозрюваному у вбивстві та вчиненні розбою

18 лютого 2020, 17:08

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області, сьогодні, 18 лютого 2020 року, розглянув клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу стосовно 25-річного раніше судимого чоловіка, який підозрюється у вчиненні злочинів, передбачених частиною четвертою статті 187 Кримінального кодексу України (розбій) та пункту 6 частини другої статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з корисливих мотивів).

Під час судового розгляду стало відомо, що чоловіка підозрюють у вчиненні розбійного нападу на 59-річного вінничанина та в подальшому заподіянні йому смерті.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, слідчий суддя застосував до підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів.

Наразі тривають слідчі дії.

Важливо: частина друга статті 2 Кримінального процесуального кодексу України – особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За повідомленням прес-служби суду