Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники Скадовського районного суду Херсонської області долучилися до акції «Подаруй бібліотеці книгу»

18 лютого 2020, 10:11

Напередодні Міжнародного дня дарування книг Скадовська центральна бібліотека для дітей запустила благодійну акцію «Подаруй бібліотеці книгу», яка триватиме до 23 квітня 2020 року. Акція спрямована на те, щоб поповнити фонд літературою для юних читачів.   

18 лютого судді та працівники апарату Скадовського районного суду Херсонської області залюбки приєдналися до цієї акції і віддали бібліотеці понад 50 дитячих книжок – маленьких і не дуже, старих і сучасних. І кожен виразив сподівання, що ці книжки отримають у бібліотеці нове життя та своїх нових маленьких читачів.

 

Для довідки

Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.

Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу – бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.

 

За повідомленням прес-служби суду