Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Полтавський окружний адміністративний суд гостинно приймав школярів  

17 лютого 2020, 18:32

13 лютого до суду завітали учні Сарської, Лютенської, Книшівської, Веприцької та Петрівсько - Роменської ЗОШ Гадяцького району.

Захід відбувся за сприяння Полтавського обласного осередку ГО “Асоціація випускників Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого” та Відділу освіти Гадяцької районної державної адміністрації у межах поглибленої співпраці зі спеціалізованим правовим класом в ОЗО Сарська СШ І-ІІІ ступенів Гадяцької районної ради Полтавської області, яка триває з 2018 року.

Студенти зустрілись із керівником апарату суду Євгенієм Зіненком, який розповів про історію створення суду, принципи функціонування структурних підрозділів установи та порядок прийому на роботу.

 

Прес-секретар суду Ольга Синяговська провела ознайомчу екскурсію приміщенням суду, під час якої учні побували в залах судових засідань, кабінетах суддів та конференц-залі.

 

Після перебування в судовій установі молодь відвідала Полтавський юридичний інститут.

Про тонкощі юридичної професії, специфіку навчального процесу, про студентів, їхню наукову роботу та активне життя розповіли голова Полтавського обласного осередку ГО “Асоціація випускників Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого” Олексій Олександрович Любченко та к.ю.н., доцент кафедри теоретико-правових дисциплін Маріанна Іванівна Любченко.

Детальніше про захід можете ознайомитись у відеосюжеті, підготовленому фахівцями Полтавського юридичного інституту.

За повідомленням прес-служби суду